Wij maken gebruik van Google Analytics voor statistische doeleinden. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Een dag bij Hiro

We geven je graag een tour door een werkdag bij Hiro. Ontdek hoe we werken, wat we belangrijk vinden en hoe je kunt solliciteren. Lees alles over werken bij Hiro.

Werken bij Hiro - BBQ

De ontwerpers, ontwikkelaars, product owners, vooruitdenkers en gitaarhelden bij Hiro maken fantastische sites en apps voor ambitieuze opdrachtgevers. Maar ze doen er niet moeilijk over. Sluit je aan bij het gezelligste team van Utrecht en omstreken. Goed voor je carrière en goed voor je humeur.

Welkom bij Hiro

We zijn trots op wat we doen: als klein team weten we grote ambities waar te maken. We denken dat dat (onder andere) komt omdat we plezier hebben in ons werk, en omdat iedereen zich bezig kan houden met de dingen die voor hem of haar belangrijk zijn. Bij Hiro ben je geen nummer of vervangbare droid. Je kent elk project goed, bent betrokken van eerste brainstorm tot de oplevering en hebt invloed op alles wat er gebeurt.

Dit is een dag bij Hiro

 • 's Ochtends begint de dag met een kop koffie ☕️ of thee 🍵
 • Als iedereen online is, doen we per project een stand-up 🕺 Fijn om te weten waar je collega's mee bezig zijn, en een goed moment om ideeën uit te wisselen en te overleggen
 • Ontwikkelen 👩‍💻 (of ontwerpen, of user stories schrijven, of audio editen, of …)
 • Lunch! 🥯 Tijd voor een broodje, een ommetje of wat je ook maar wilt doen tussen de middag
 • Connecten met leuke klanten of collega's via Whereby, Slack, Gitlab, Jira of Notion (buzzwordbingo 👨‍💼)
 • Nog even een paar uur geconcentreerd werken en dan met een voldaan gevoel de laptop dicht. Morgen weer een dag! ✅
Werken bij Hiro

Mooie dingen maken

De kans is groot dat je bij Hiro werkt aan interessante, zichtbare projecten voor toffe opdrachtgevers. We maakten bijvoorbeeld apps en sites voor HEMA, NPO en Lowlands. We werken voor opdrachtgevers, met partners (zoals Chordify, met wie we ook het kantoor delen), en soms doen we eigen projecten. Waar je je ook mee bezig houdt bij Hiro, je bent een essentieel onderdeel van het team en het succes. Het is niet de bedoeling dat je met oogkleppen op werkt, maar het is juist fijn als je verder kijkt dan je neus lang is!

Voordelen van werken bij Hiro

Alsof fantastische klussen en werken met de leukste, muzikaalste collega's van Utrecht en omstreken nog niet genoeg voordelen waren… Er zijn ook nog een paar leuke extra's die we je niet willen onthouden. Bedacht door ons, voor ons. Maar ook voor jou, straks, als onze nieuwe collega.

 • Ruimte om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen! 🎓
 • Perks zoals budget om je thuiswerkplek in te richten en lekker korte meetings 🎸
 • Op je verjaardag krijg je een leuk (nee, echt leuk) kado 🎉
 • Geheel vrijblijvend, maar oh zo leuk: de online (switch-) game nights! 👾
 • Elke woensdag breken we de week doormidden met een online borrel! 🍻
 • Eén keer per maand Show & Tell. Zo hoor je waar je collega's mee bezig zijn en kan je zelf iets delen waar je enthousiast over bent 🦚
Werken bij Hiro - Utrecht

Na de lunch loop je zo even een rondje door de prachtige binnenstad van Utrecht. Als je daarna niet geïnspireerd aan het werk gaat, weten wij het ook niet meer.

Geïnteresseerd?

Wij hebben geen HR-afdeling. Wij hebben Dean. Die leest graag je sollicitatieformulier of mail. En hij kan je alles vertellen over wat we te bieden hebben, wat we zoeken in een kandidaat, en hoe ver je kan gaan in de salaris­onderhan­delingen.

Dean Janssen

Stuur Dean een mail