Wij maken gebruik van Google Analytics voor statistische doeleinden. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Wij zijn Hiro

Ontwerpers en ontwikkelaars van websites, apps en andere nuchtere oplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers.

Gezond verstand, vinden we, is de beste raadgever als je je tanden zet in grote technologische uitdagingen.

Neem bijvoorbeeld de ontwikkeling van een app waarmee je binnen no-time je favoriete nummers meespeelt, of de realisatie van een video-encoder voor Uitzending Gemist. Daar moet je niet ingewikkelder over doen dan nodig is, dat moet je gewoon doen.

Je vindt ons werk overal; op het web, op Google Play en de App Store, in het serverpark van de NPO en op het festivalterrein van Lowlands. Ons vind je (meestal) in ons kantoor in Utrecht.

Elizabeth Bruggeman

Product owner, maar eigenlijk: onverbeterlijk verbeteraar. Maakt sites en apps gebruiksvriendelijk door gebruikers te begrijpen.

Mariët Hoeksma

Projectleider en legpuzzellegster. Bedenkt creatieve oplossingen voor concrete problemen. Schept orde in chaos, heeft overzicht waar nodig, laissez-faire waar mogelijk.

Dean Janssen

Interactieontwerper en analyticus. Begrijpt hoe dingen werken door ze uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Houdt bijna nooit een schroefje over.

Josien Braas

Ontwikkelaar, lijstjesmaker en sudo’er met een sterke mening over goeie commit-messages in Git. Fan van science, fiction en science fiction.

Pim Hopmans

Ontwikkelaar. Bouwt Ruby on Rails apps, verdiept zich in álles. Bouldert naar grote hoogten, blijft down-to-earth.

Michiel Stam

Ontwerper en vooruitdenker. Ontwerpt sites en apps niet om ze zo mooi mogelijk te maken, maar om te zorgen dat ze zo goed mogelijk werken.

Céline de Jong

Bevlogen developer, draait haar hand niet om voor sportieve of culinaire uitdagingen. Is sneller dan de Java-compiler, leest net zo lief Python als poëzie.

Niels Sondervan

Projectmanager en zakelijk instinct. Goed met deadlines, het stroomlijnen van processen en abstracte, freestyle jazz.

We zijn benieuwd wie jij bent. Stuur ons een mailtje, bel of kom langs, dan vertellen we je graag meer over wat Hiro voor je kan doen.

Meer weten?

Niels Sondervan

Stuur Niels een mail