Onze missie

Wij helpen mensen aan een eerlijkere kans in een wereld die vaak niet voor hen is ontworpen.

Onze waarden

Integer

Wij geloven in eerlijkheid. Zeggen wat we denken, doen wat we zeggen. Op een prettige manier waarbij we elkaar in onze waarde laten. Wij vinden het belangrijk om vanuit samenwerking de volgende stap te zetten. Wij geloven in kijken naar het grotere geheel, we werken en maken dingen nooit in een vacuüm.

Inclusief

Wij geloven dat iedereen gelijkwaardig is en gelijke rechten heeft. Ook op digitaal vlak, wat nu helaas nog niet altijd zo is. Daarom zetten wij ons in om bestaande en nieuwe digitale diensten en producten beter aan te laten sluiten bij mensen met allerlei verschillende identiteiten en achtergronden. Wij vinden inclusie en diversiteit belangrijk en soms ook confronterend. Want hoe inclusief zijn we zelf?

Idealistisch

Wij geloven dat je met elkaar de wereld beter kan maken. Ieder op diens eigen manier. Elke positieve stap is er eentje de goede kant op. En met elkaar ben je sterker dan alleen. Dat geldt ook voor alle dingen die je online wilt doen. Wij vinden het dan ook belangrijk om zoveel mogelijk mensen digitaal mee te laten doen, zodat ieders stem gehoord wordt. Ook al kunnen we heus niet alle digitale drempels verlagen, elke is er een.

Onderzoekend

Wij geloven in vragen stellen. Want hoe beter je weet wat je eigenlijk wilt, hoe beter je je doel kunt bereiken. Wij nemen nooit zomaar genoegen met 'gewoon omdat ik het wil', omdat we nieuwsgierig en zorgvuldig zijn. Er valt immers altijd iets nieuws te leren dat je later weer mee kunt nemen. Een onderzoekende houding is een open houding, waarbij het makkelijker wordt om zaken vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Wij geloven dat je dan uiteindelijk in iedere situatie de best mogelijke richting kunt kiezen.

Hiro • Voetiusstraat 2 • 3512JM Utrecht • 030-2769102 • post@hiro.nl